Sobre mi

Em dic Susana Sánchez Pastor i vaig néixer a l’ any 1965 al Pre-Pirineu.
Vaig gaudir d’una bona infància en un entorn amorós; amb una família treballadora, generosa i humil.
Aquests han set uns valors fonamentals en el meu camí de Vida, els quals intento transmetre en especial als meus fills que són un dels millors regals que la Vida m’ha atorgat. Ells són els meus millors mestres.

M’he dedicat a la bellesa durant 30 anys i en aquest temps m’he format en teràpies naturals com el quiromassatge, drenatge limfàtic, aromateràpia, bioenergia, essències florals…
Recordo el meu primer contacte amb l’aromateràpia, vaig sentir una vibració màgica: una connexió amb la meva ànima i el desig profund d’ajudar a les persones.

De mica en mica, la bellesa, només com a aspecte físic, va deixar de prendre valor en mi; entenent que la verdadera bellesa neix en l’interior i és aquí on tenim el nostre més valuós tresor.

Tinc la convicció que la vida et va portant tot el que necessites en cada moment i l’any 2009 vaig conèixer el Chakradiagnosis.
El Chakradiagnosis és una ensenyança de Vida que em va apassionar des del primer moment i ho segueix fent. En l’actualitat segueixo en formació.
M’ha donat i em dona Llum en el meu Camí: donant respostes a preguntes que la meva «ànima buscadora» s’havia qüestionat des de ben petita, m’ha ajudat a saber qui Sóc, i a sentir el goig de «Deixar-me abraçar i abraçar la Vida».

Seguint l’anhel de la meva ànima, em vaig formar en teràpies energètiques com el Reiki i el Chi Kung, que juntament amb la Meditació m’ajuden a prendre consciència de la Llum, la Saviesa i l’Amor que Som.

Aquest nou enfocament no va ser només en l’aspecte laboral, també es va reflectir en el personal i sobretot, en el meu interior.
Hi van haver diferents estats; des d’una tristesa profunda i silenciosa, fins a un temps d’interiorització i pausa. Aquesta pausa va propiciar fer el canvi en el centre que dirigia: abans Essència de Bellesa i ara FLOR DE VIDA.

Actualment ofereixo cursos i tallers acompanyant a persones en els seus processos de canvi, facilitant el «despertar» i compartint la meva experiència i les eines que he anat cercant al llarg d’aquests anys.
El meu propòsit és donar un missatge d’Amor, Pau i Esperança, vivint la vida com un preciós regal de l’Univers.

Agraeixo a les persones que m’acompanyen, en especial al meu company de viatge que de manera incondicional està sempre al meu costat. També a familiars, amics, clients/es, mestres… I molt especialment agraeixo la guia dels éssers espirituals que em cuiden i em donen Llum.

Amb goig, convicció i compromís, sento que sóc una «Treballadora de Llum» que com tants i tants d’altres contribuïm en el procés del «Despertar de la Consciència», que en definitiva és el que jo he anat vivint els darrers anys.